Kuvausten satoa

Kuvausten satoa

torstai 7. toukokuuta 2015

Mitä mielessä mulla....

Kevään kisat ovat takana päin ja pettymyksen jälkeen olen saanut kerättyä itseni ja suunta on vakaasti kohti tulevaisuutta.

Sijoitukset jäivät kauaksi tavoitteesta, kunto oli armottomasti liian pehmeä ja nesteisyys vaivasti varsinkin lauantain Masters kisassa. Sain kroppaa hieman toimimaan ennen sunnuntain kisaa, mutta se ei valitettavasti poistanut sitä faktaa, että rasvaa oli armottomasti liikaa. Olemus lavalla näytti pehmeältä ja aavistuksen raskaalta. Koin kuitenkin tehneeni juuri kuten valmentaja kanssa oli sovittu. Dietin tein juuri käskyjen mukaan, jokaisen aerobisen ja itervallin tein, enkä syönyt palaakaan ylimääräistä. Treenit vedettiin juuri niin täysiä kuin pystyy ja motivaatio sekä intensiteetti olivat koko ajan 100 %. Tästäkään huolimatta en päässyt siihen mihin olisin halunnut. Tämän kanssa pitää nyt vain koittaa elää.

Ei auta itku tässä kohtaa, vaikka kyyneleitä tulikin valutettua ihan kiitettävästi. fiilis on kuitenkin jo tässä kohtaa positiivinen. Perheenäidin ei aina ole helppoa saada kaikkia palikoita toimimaan, mutta tässä kohtaa pitää todella kiittää rakasta aviomiestäni, että hän huolehti kodista ja lapsista minun paahtaessa salilla, posetreeneissä ja milloin missäkin karvanpoistossa :D
Poseerauksien kanssa pitää vielä tehdä hieman töitä ja kisalookkia muutetaan vielä minulle sopivamaksi. Luovuttamaan en vielä pysty, eikä se oikein sovi urheilijan luonteeseenikaan.

Täysillä päin ja paareilla pois, vai miten se laulu nyt menikään.


 
 
 
Kuvat ovat sunnuntailta +168 cm sarjasta Fitness Classicista 18-19.4.2015

 
Takahuoneessa tapahtuu kaikenlaista :) Ihana Kiti, joka kisasi bikini fitneksen Masters luokassa <3
 
 

Kisalookista huolehti tietysti Midaksen Mirva joka meikkasi minut molempina aamuina lavalle, myös ihonhoitoni, kisakynnet, karvanpoisto, räpsyripset ja kulmien tatuointi hoidettiin Ihonhoitokeskus Midaksessa
Tukkataika, eli pidennykset ja kisakampaukset hoidettiin Ahjon hiuspisteessä.
 
 
Elämä jatkuu ja treenit jatkuvat kahta kovempina, uusia tuulia varmasti puhaltelee minunkin touhuihini, mutta niistä sitten myöhemmin lisää, kunhan asiat vähän etenevät ja saan asioita eteenpäin. Niistä sitten myöhemmin lisää, kun on jotain kerrottavaa.

Treenailkaahan kovaa, nauttikaa keväästä ja ulkoilusta.
 
Ihanaa toukokuun alkua.

1 kommentti:

  1. Hienoa, että laitoit tänne blogisi. On helpompi seurata kun sai laitettua suosikkeihin. :) Salilla kun ei olla törmäilty ollenkaan niin pitää täältä stalkata kuulumisesi. :)

    Hyvin sä vedät, edelleen! :)

    VastaaPoista