Kuvausten satoa

Kuvausten satoa

tiistai 12. toukokuuta 2015

Treenaa beibi treenaa

Sitähän tässä on tehty, treenattu niin maan pirusti.

On valtavansupermegayberhienon tuntuista, kun pitkän dietin jälkeen treenipainot lähtevät nousuun ja lihaksissa tuntuu pumppi, ne turpoavat treenissä ja kihelmöivät. Keräävät itsensä täyteen nestettä ja tuntuvat räjähtävän.....aivan mieletön fiilis.

treenijako on 4 jaettu, sarjat ovat suoria ilman mitään kikkailuja. Treenit ovat myös  kestoltaan lyhyempiä, verrattuna diettikauden pumppailuun, jolloin liikkeitä oli paljon enemmän. 
Treenaan edelleen 5 kertaa viikossa ja tähän mennessä palautuminen on ainakin ollut hyvää.
Pelkäsin ensin, että saman lihasryhmän treenaaminen 2 kertaa viikossa, joka tällä kierrolla on väistämätöntä, haittaisi palautumista, mutta hienosti olen pärjännyt, jopa 2 jalkatreeenin tekeminen  viikon sisällä ei tuntunut olevan mikään mahdottomuus.
Ongelmana on enemmänkin se, etten malttaisi pysyä salilta pois ollenkaan. Treeni-into on niin kova, että sinne pitäisi päästä ihan joka päivä.....
Treenitsemppareina ja varmistajina ovat toimineen rakas aviomies sekä hyvä ystäväni Niina <3

Olen yrittänyt panostaa venyttelyyn ja itsetehtyyn lihashuoltoon hankin jopa foam rollerin kotiin.....mukavasti kerää koirankarvoja. Hierojallahan käyn 1-2 viikon välein.

Painoa on tullut kisoista noin 6 kiloa, se rämähti päälle lähes saman tien kisojen jälkeen.
Ilmeisesti pitkä ketoosi sai aikaan efektin, että kun hiilihydraatteja tyrkättiin kehoon, kroppa nappasi itseensä ison kasan nestettä.
Nyt paino on ollut jopa hieman laskusuhdanteessa ja aineenvaihdunta on selvästi lähtenyt dietin jälkeen käyntiin.
Treenissä tulee taas kunnolla hiki ja jopa yöllä on kuuma ja nihkeä olo. Olen toki muutoinkin kova keräämään kroppaani nestettä joka jopa ärsyttää minua jossain määrin. Tuntuu kuin olisin aina sellainen pehmeän näköinen ja oloinen. Toki nesteestä on tässä lajissa treenatessa jopa hyötyä ja kroppa pyrkii suojelemaan niveliä ja lihaksia rasitukselta tällä nesteellä, mutta olisi kiva muistuttaa joskus muutakin eläintä kuin saimaannorppaa vaikka ne pirun söpöjä onkin.Olen pyrkinyt kävelemään joka aamu valkoisen paholaisen kanssa noin 30 minuutin lenkin ja herätellyt sillä tavalla kroppaa. Nautin aamun tunnelmasta, kun on hiljaista ja rauhallista. Linnut heräilevät ja laulavat puissa, mutta juuri muuta ei kuulu.
Talvella aamulenkit eivät meidän nurkilla onnistu, sillä metsätie on pimeä ja ympärillä oleva metsä on jopa hieman pelottava.

 
Lenkkikamu
 
 

Kovaa siis painetaan kohti tulevaa.
Treenikuvia ja videoita yritän saada näkyville, josko tämän uuden blogipohjan kautta se olisi hieman helpompaa.

Ai niin....tsemppiä kaikille Espanjassa pöököileville, tuokaa paljon mitaleja kotiin ja nauttikaa EM-kisojen tunnelmasta varsinkin Tiina ja Maria, ihan mielettömästi tsemppiä teille !!!!

Ihanaa kevättä !

Annika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti